30. maaliskuuta 2019

Kirpparisaaliit

Tänään kiersin kirppareita oikein kaksin kappalein kahdessa eri kaupungissa ja näin päivän päätteeksi kotona saaliskasaani hypistellessä ja ihastellessa täytyy todeta, että saatto vähän lähteä mopo käsistä. Koko nippu sisältää: 7 housut, 2 bodyä, 2 pipoa, villasukat, Hupullinen collegepuku, Hupullinen teddytakki, Hupullinen nallepuku. 


vauvanvaatteet kirpputori
Vauvanvaatteiden kirpputorisaalis MLL:n paikallisyhdistyksen tapahtumastaKaikki nämä täysin uudenveroiset 15 tuotetaa tuli maksamaan 14e + 18 e = 32 e, eli keskimäärin 2,10 e per vaate. Vaatteet ovat 50-68 senttisiä. Pääsääntöisesti nämä näin pienet vaatteet ovat todella hyväkuntoisia, koska niiden kanssa pitkälti vain ollaan ja makoillaan, eikä ne juuri kulu tai uudelle häpeä.

vauvanvaatteet kirpputori
Vauvanvaatteiden kirpputorisaalis Tingi & Tongi:sta


Aamulla suunnistin ensimnäisenä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen lastentarvikkeiden kirpputoritpaahtumaan. Myyjiä olisin toivonut olevan paikalla huomattavasti enemmän, sillä tilat olisi kyllä mahdollistanut hieman isommankin määrän. Toinen toiveeni on se, että ne kaikista pienimmät vaatteet sijoitettaisiin pöydille ja rekeille, eikä lattian tasolle, sillä raskaana olevan on aika kurja kyykistyä ja kumartua niitä tonkimaan. Ja vaikka suurin osa tarjonnasta oli vaatteita ja erityisesti hieman isompien lasten vaatteita, tein sinulle huimia löytöjä. Ja koska sukupuolesi on edelleen vielä arvoitus, vaikka pitkästä aikaa tänään minulla on ollutkin hyvin vahva poikafiilis, olen valinnut osatamani vaatteet sen mukaan, että ne sopivat sinulle, olit sitten tyttö tai poika. Shoppailun päätteeksi kannatin tietystikin alakouluikäisten lasten pitämää buffettia ostamalla mehun sekä heidän lepoman pullan. Arvosana tälle kirppistapahtumalle 7.

vauvanvaatteet kirpputori
Neutraaleja värejä, jotka sopivat niin tytöille kuin pojillekin


Iltapäivästä ajelin vielä Hyvinkäälle hiljattain uuteen paikkaan avattuun Tingi & Tongi -kirpputorille. Tämä kirppari on ollut lempparini jo vuosia. Uudet tilat ovat erittäin isot ja tavaraa sekä vaatteita on myynnissä paljon, niin aikuisille kuin lapsillekin. Kärryjen kanssa kulkiessa käytävät saisi olla ehkä vielä hitusen leveämmät. Vauvojen vaatteet olivat täällä pikkusen arvokkaampia verraten siihen, että niitä ostaa erillisestä tapahtumasta suoraan myyjältä. Vaikka aluksi tuntui, ettei oikein mitään ole tarjolla, niin kylläpä vaan alkoi kärrynpohja täyttyä kaikenlaisilla suloisuuksilla. Odotan niin kovasti, että pääsen pukemaan sinut syksyn tullen suloiseen ja pehmeään nallepukuun. Arvosanaksi tälle uusissa tiloissa toimivalle Tingi & Tongille annan 9.

vauvanvaatteet kirpputori
En melkein malta odottaa, että pääsen pukemaan sinut näihin suloisuuksiin


Näiden ostosten myötä kävi niin, että minun koristani, johon olen pikkuhiljaa tarvikkeitasi kerännyt, loppui tila kesken. Seuraavaksi on aivan pakko shoppailla tulevaan valtakuntaasi vaatekaappi. Ja minä päätin olla kirpparilakossa siihen saakka, kunnes sukupuolesi selviää ja voin täydentää jo tehtyjä hankintoja erilaisilla väreillä. Sen lisäksi minun tulee tehdä kirjanpito siitä, mitä ja minkäkokoisia vaatteita meillä nyt on ja mitä vielä ihan oikeasti tarvitaan.

P.S. Käykää klikkaamassa itsenne pikkuhiljaa aktivoituvan Instagramtilini seuraajaksi: jennyfer_1980

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.