19. toukokuuta 2019

Ole Hyvä -kodille

(Kaupallinen yhteistyö Ole Hyvä Luonnontuote kanssa)

Kun siivous- ja siisteysfriikille ei mikä tahansa pesuaine kelpaakaan ja kun vaatimuslista on pitkä kuin mikä luonnonmukaisine arvoineen, tulee Ole Hyvä Luonnontuotteen taivaallinen eukalyptus yleissuihke kuin pyynnöstä apuun ja tarjoaa jo pelkällä tuoksullaan täydellisen siivousnautinnon sen puhdistavista ominaisuuksista puhumattakaan. Pienten lasten kanssa tuote on turvallinen ja hankalimmistakin paikoista pinttyneetkin tahrat lähtevät yhdessä mikrokuituliinan kanssa vaivatta pois. Tämän kanssa siivotessa ei tarvitse säästellä. Lapsi- ja luontoystävällisyytensä lisäksi tuote on myös euroystävällinen. 


"Minulla ei oikeastaan ole mitään varsinaisia siivouspäiviä."


Minua voisi luonnehtia jonkinlaiseksi siivousfriikiksi. Ei sillä, että kulkisin kokoajan rätti kädessä, mutta kyllä, oloni on erittäin epämukava, kun jos näen ympärilläni pölyä, koirankarvoja, likaa, hiekkaa tai muuta sotkua. Joku tässä kohtaa varmasti kauhistelee, että miten siedän sinun tulevia sotkuja, niin uskoisin, että hyvinkin helposti. Olen asunut reilu kymmenen vuotta koiran kanssa, joten karvat, tassunjäljet, hiekka, kura, oksennukset ja ripulit lattioilla, sekä kuonon jäljet ikkunoissa on tullut tutuiksi. Kaikesta huolimatta kotini on käytännössä aina siivottu ja siisti jo siitäkin syystä, että minä vain tykkään siivota tosi paljon. Minusta on ihana nähdä oma käden jälki siinä, kun tulee puhdasta ja siistiä. Lopputulos on myös todellinen ilo ja nautinto silmälle. Minulla ei oikeastaan ole mitään varsinaisia siivouspäiviä. En tarvitse niitä, koska siivoan käytännössä heti, kun huomaan jotain siivottavaa tai likaa ympärilläni. Näin ollen koen, että minulla kuluu siivoamiseen myös todella vähän aikaa, kun ei tarvitse ottaa mitään monen tunnin kertaurakoita sen suhteen. Kun pyyhkäisee vähän joka päivä jostain, siivoaminen hoituu vähän niin kuin huomaamatta.

yleissuihke ole hyvä luonto luonnollinen
Täysin luonnollinen yleissuihke kodin kaikille pinnoille


Pienissä neliöissä vähäinenkin sotku korostuu

Koska asun 31,5 neliön asunnossa, imuroin päivittäin. Mitä pienemmät neliöt, sitä herkemmin näyttää siivottomalta, koska pöly ja karvat levittäytyvät pienemmälle alueelle. Kun tämän kokoisissa neliöissä pöllyttää päivittäin käytännössä yhdessä tilassa petivaatteita, vaatteita, pyykkejä ja siihen vielä koiran, vaikkakin lyhytkarvaisen, karvanlähtöaika päälle, niin imurointitahtini ei ole lainkaan liioiteltua. Sen lisäksi pesen lattiat kerran viikossa, koska minulla ei ole mattoja, kuin yksi pieni eteisessä, estämässä hiekan ja kivien naarmuttamasta lattiaa sekä stoppaamassa kuran pääsyä pidemmälle. Ilman koiraa ja mattojen kanssa pesisin lattioita varmasti harvemmin. Nyt toimenpiteeseen ajaa puhtaasti lika, jota tulee koiran tassujen pohjissa sekä kuola, vaikka mikään Bernhardilainen kyseessä ei olekaan.

ole hyvä luonto luonnollinen turvallinen
Turvallinen pesuaine lasten kalusteille


Arvoja vastaava pesuaine

Pesuaineita minulla kuluu kodin puhdistukseen todella vähän ja se jos mikä on todellista ekologisuutta. Pölyt pyyhin lampaanvillaisella pölyhuiskalla, lattioille käytän niille tarkoitettua pesuainetta, ikkunoille ja wc-pöntölle on omat aineensa, mutta muuten elänkin oikeastaan vain ja ainoastaan pestävien mikrokuituliinojen ja veden varassa. Nyt raskaana ollessani tulin kuitenkin tilanteen eteen, että pelkkä vesi ja mikrokuituliina ei enää riittänytkään, sillä olen ostanut mm. syöttötuolin käytettynä ja halusin varmistua sen puhtaudesta, jota se ei hankkiessani ollut. Erilaiset kolot sisälsivät mitä erilaisempia ruuanjäämiä ja halusin muutenkin varmistua siitä, että se on sinulle käyttöön otettaessa todellakin puhdas. Mieleeni ei tietenkään tullut pestä syöttötuoliasi millä tahansa aineilla, vaan valitsin aineen, joka vastaa kaikilta osin arvojani: myrkytön, luonnonmukainen, kotimainen, ei voimakasta tuoksua vaikka raikkautta saa toki olla, eikä se saa olla sinun lisäksesi haitallinen myöskään ympäristölle. Koska minulla on erittäin positiiviset kokemukset Ole Hyvä Luonnontuote -pyykinpesuaineista, niinpä valitsin saman sarjan yleissuihkeen, joka sopii kaikille kodin pinnoille. Syöttötuolin hankalimmistakin väleistä lähti ties kuinka pitkää siinä muhineet ruuat ja tahrat erittäin helposti irti yhdessä mikrokuituliinan kanssa. Voin olla varma, että syöttötuolisi on nyt puhdas käyttöösi eikä haittaa, jos joku päivä päätät sitä vaikka vähän maistaakin.

ole hyvä yleissuihke luonto turvallinen luonnonmukainen
Kaikki kovat pinnat on puunattu turvallisella ja luonnollisella Ole Hyvä yleissuihkeellaVaikka Ole Hyvä Luonnontuote -sarjassa on ihan omat pesuaineet saniteettitiloille, olen todennut tämän yleissuihkeen käyvän myös sinne loistavasti. Etenkin, kun suihkun eri osiin muodostuu pesuainejäämistä ja kalkista tahroja, lähtevät ne erittäin helposti pois pyyhkäisemällä jättäen jälkeensä todella miellyttävän tuoksun.

ole hyvä luonnontuote yleissuihke suihku
Ole Hyvä yleissuihke puhdistaa täydellisesti myös kylpyhuoneessa


Tuoksu innostaa siivoamaan

Tämä tuote jättää jälkeensä niin ihanan eukalyptuksen raikkaan ja puhtaan tuoksun, että sitä tekee mieli kulkea tämä suihkepullo ja rätti kädessä pitkin kotia ja pyyhkiä pintoja ihan vain pyyhkimisen ilosta. Parasta siinä on se, että niin voi tehdä täysin hyvällä omalla tunnolla, sillä mikään sen ainesosista ei kuormita ympäristöä tai luontoa. Tuoksu koostuu turvallisista eteerisistä öljyistä ja minun monenlaiset eri materiaalia olevat pinnat eivät ole olleet lainkaan pahoillaan tämän tuotteen koostumuksesta. Vaikka tämän kanssa haluaisi siivota vain pelkästä puhtaasta tuoksunautinnosta, ei se juuri kuormita liiemmin kukkaroakaan, sillä Ole Hyvä Luonnontuotteet ovat mielestäni erittäin euroystävällisiä.

ole hyvä luonnontuote luonto kiittää oikeat valinnat
Oikeilla valinnoilla luonto kyllä kiittää sinua

Lapset mukaan kotitöihin turvallisesti

Lapsi on hyvä opettaa ja ottaa mukaan erilaisiin kotitöihin jo pienestä pitäen. Tämän kaltaisen pullon voin antaa huoletta sinun käsiisi, eikä tarvitse pelätä sitä, että ihollesi tai suuhusi joutuessa siitä olisi mitään haittaa tai vaaraa.

"Näin ollen voidaan säästää merkittävästi muovijätteen määriä."


Kaiken kaikkiaan erittäin ekologinen valinta

Yleissuihkeelle myydään täyttöpusseja ja -kanistereita, jolloin joka kerta ei myöskään tarvitse ostaa uutta pulloa edellisen loputtua. Näin ollen voidaan säästää merkittävästi muovijätteen määriä. Kun pahin siitepölykausi on ohi, aion laajentaa sarjan tuotteita myös ikkunoihin valitsemalla käyttööni eukalyptuksen tuoksuisen ikkunasuihkeen. Ole Hyvä Luonnontuote Puhdas koti -sarjan tuotteet löydät täältä. Ole Hyvä pesuaineiden korkealaatuiset raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Lisäksi Ole Hyvä Luonnontuote on kotimainen valinta.

ole hyvä luonnontuote lempituotteeni
Lempituotteitani Ole Hyvä -sarjasta


Lue myös: 
(Yleissuihke eukalyptys saatu blogiyhteistyön kautta).

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti