26. toukokuuta 2019

Ole Hyvä vartalolle

(Kaupallinen yhteistyö Ole Hyvä Luonnontuote kanssa).

Minulle ei ole yhdentekevää, minkälaisista tuotteista päivittäiset ja arkiset valintani koostuvat niin oman kuin luonnon hyvinvoinnin kannalta. On hieno tunne, kun voi itse valita ja tietää niillä valinnoillaan olevan vaikutusta sen kauneuden eteen, jota jälleen kerran tänä keväänä on saatu todistaa luonnon heräämisen ja kukkimisen keskellä. Ole Hyvä Luonnontuote suihkugeelit ovat tuoksultaan ja koostumukseltaan huumaavia, jotka osaltaan ovat yksi helpoimmista ekoteoista oman kehon ja luonnon hyvinvoinnin kannalta. 


Kerran viime kesänä miehen luona suihkussa käydessäni huutelin purkkimeren keskeltä, että mitä voisin käyttää. Hän neuvoi purkin ja pesin sillä huolellisesti myös intiimialueeni. Eipä kauaakaan, kun aloin tuntemaan, en edes osaa sanoa, oliko se paikkojen jäätymistä vai poltetta, mutta joka tapauksessa tunne oli kauhea, eikä vedellä huuhtominen auttanut lainkaan. Suihkusta palattuani jalat harallaan alakertaani tuuletellen sanoin, että olihan pesuaine, että jäätää ja polttaa samaa aikaa. Eipä ihme, sillä pesuaine oli jokin super virkistävä ja raikastava, joka toi iholle -4 asteen tunnun. Voin kertoa, että miinus neljän asteen tunne "siellä" ei ollut mieluisimmasta päästä, joten tämän kokemuksen seurauksena, vaikka kyseessä onkin luonnonmukaisuudessaan pesuaineiden ääripäät, lähdin hyvin varovaisesti kokeilemaan Ole Hyvä Luonnontuote Minttu-herukka suihkugeeliä, jonka senkin kuvittelin mintun vuoksi hyvin raikkaaksi.

ole hyvä suihkugeeli
Ole Hyvä Luonnontuote Minttu-Herukka suihkugeeli

Kokemuksia suihkugeelistä

Tuote on raikas ja siinä raikkaudessaan aivan ihana, mutta ei tietenkään aiheuta vartalon mihinkään osiin minkäänlaisia ikäviä tuntemuksia, koska se on ainesosiltaan täysin luonnonmukainen. Näin raskaana ollessa, kun kuumuus on yksi normaaleista olotiloista, tämä raikastaa ja virkistää ihon todella ihanasti jättäen sen todella raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Se on erityisen ihana myös kuumina ja hikisinä kesäpäivinä, joista olemme jo ainakin Etelä-Suomessa saaneet muutaman päivän tänä vuonna nauttia. Lisäksi, kun vatsanahka on alkanut venymistään hieman kutisemaan, on Minttu-Herukka suihkugeelillä ollut siihenkin rauhoittava vaikutus. Koska minulle myös kotitalouteni mahdollisimman pieni jätemäärä, on se sitten kierrätettävää tai ei, on tärkeitä arvoja, on näitä suihkugeelejä myytävänä litran täyttöpusseina sekä viiden litran kanistereina, jotka osaltaan vähentävät muovipakkausten määrää, kun joka kerta ei tarvitse hävittää ja ostaa uutta pientä pumppupulloa. Ole Hyvä Luonnontuote muovifilosofiasta voit lukea lisää täältä. Vielä kun tämä tuote olisi saatavilla palasaippuana, niin kaikki olisi täydellistä.

"Tuoksut ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä."


Hurmaavat tuoksut

Luonnonmukaisuuden lisäksi Ole Hyvä tuotteissa on parasta niiden tuoksut. Olen täysin hullaantunut Eukalyptys yleissuihkeeseen ja Piparminttu pyykkietikkaan. Nyt myös Minttu-Herukka suihkugeeliin. Tuoksut ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä, joten niiden tuoksuttelu ei ole lainkaan haitallista terveydelle, eikä myöskään luonnolle.

tuoksulliset ja tuoksuttomat ole hyvä tuotteet
Ole Hyvä tuotteita saa herkullisilla tuoksuilla ja täysin tuoksuttomina


Luonnon ihmeet

Ole Hyvä suihkugeeli puhdistaa kehon hellästi ja tehokkaasti. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja 100 % kasviperäisiä, täysin biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja, joten siitä ei tarvitse olla lainkaan huolissaan, mitä ihonsa kautta suihkun viemäristä luontoon laskee menemään, sillä minä ainakin haluan nähdä valkovuokkojen kukkivan taas ensikeväänä ja sitä seuraavana, ja sitä ja sitä... On hienoa ajatella, että voin omilla päivittäisillä, arkisilla ja pienillä valoinnoilla vaikuttaa ympäröivän luontomme hyvinvointiin niin voimakkaasti. Etenkin näin keväisin, kun luonto herää talven jälkeen, on upeaa seurata, miten se oikein hommansa hoitaa. Tulevana äitinä minulle on tärkeää, että saan näyttää sen kaiken ihmeen myös tulevalle lapselleni, mahdollisille lapsenlapsilleni ja he taas omille lapsilleen. Se on niin kaunista katsottavaa, että minulle ei ole yhdentekevää, minkälaisia valintoja minä elämässäni teen sen hyvinvoinnin edistämiseksi. Tänä keväänä olen erityisesti ihaillut ja ihmetellyt sekä kuusen että männyn uusien käpyjen muodostumista. Voiko parempaa viihdettä ollakaan. On hyvä muistaa, että me ihmiset myös itse olemme iso osa luontoa. Meitä ei olisi ilman sitä. Siksi on tärkeää, että toimimme sen ehdoilla emmekä sitä vastaan ja arvostamme toinen toisiamme.

käpy valkovuokot
Luonnon kauniita tuotoksia
Lue myös:
(Ole Hyvä Luonnontuote Minttu-Herukka suihkugeeli saatu blogiyhteistyön kautta).

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti