17. elokuuta 2019

Baby Shower nro 3

Edellisenä viikonloppuna minut yllätettiin täysin Baby showerilla. En tietenkään osannut edes odottaa mitään tällaista, sillä osa ystävistäni pääsi sen jo kerran tekemään, kun olin kutsunut heidät tyhjentämään kuohuvaa jääkaapistani. Tällä kertaa mukana oli osa heistä ja myös läheisiä sukulaisiani. "Oskari" sai jälleen ihania lahjoja ja niin paljon jo rakkautta osakseen. 


Superyllätetty minä

Yllätys yllätys

Minut yllätettiin menneenä viikonloppuna täysin ja totaalisesti läheisten ja ystävien toimesta toisilla Baby Showereilla. Kolmannet olivat taannoin työpaikallani. Olin sopinut meneväni kotikaupunkiini serkun ja hänen puolison kanssa syömään, mutta siellä olikin paikalla lisäksi kummitätini, kolme ystävää ja yhden ystävän lapsi. Yllätys oli niin totaalinen, etten oikein tajua sitä vieläkään. Lisäksi sain paljon terveisiä monilta, jotka eivät päässeet paikalle, mutta olivat hengessä mukana. Tähän joukkoon kuuluvat mm. "Oskarin" tulevat Mummo ja Ukki, minun vanhempani.

Arvailuja ilmassa

Ruokailun lomassa juttelimme tietysti raskauteen ja "Oskariin" liittyvistä asioista, seurue arvuutteli lahjanarulla vatsani ympärysmittaa ja seurueen kokenein, kahden lapsen äiti veti semmoset överit sen kanssa, että huomasin ulkopuolisiakin naurattavan. Niin ikään he olivat kirjoittaneet vihkoon erittäin kauniita sanoja niin "Oskarille" kuin minullekin, sekä arvuutelleet hänen syntymäaikaa, painoa, pituutta ja nimeä. Nimi herätti jälleen keskustelua, mutta siitä tulen pysymään vaiti. Ristiäisiin asti. Ruoka, seura ja jutut olivat ihan priimaa, puhumattakaan siitä, mitä "Oskari" saikaan lahjaksi. Kauniin vihkon ja Baby boy ilmapallon lisäksi tuli kaksi korttia, joista toinen on valokuva minusta noin 9-vuotiaana, kun kesäloman asuntovaunureissulla eräällä leirintäalueella kaaduin tuolilla nurin, muistan sen vieläkin. Se oli jotain ihan super hauskaa. Tämän valokuvakortin lisäksi paketissa oli minun kummeilta sekä serkultani, tulevalta "Oskarin" kummilta ja hänen puolisoltaan ekologisia vaippoja, 50 cm body ja potkuhousut sekä pari tuttia ja kruununa tulevan kummitädin itse kutomat villasukat, jotka jo samantien näin ikuistettuna pieneksi käymisen jälkeen vitriinikehyksessä. Niin suloiset, pienet ja tunnearvokkaat ne ovat.

Tulevan kummitädin kutomat pienen pienet villasukat
Tulevan kummitädin kutomat pienen pienet villasukat

Ensitutit 0-2 kk ikäiselle
Ensitutit 0-2 kk ikäiselle

50 cm ihanan pehmoinen body
50 cm ihanan pehmoinen body

50 cm ihanan pehmoiset potkuhoust
50 cm ihanan pehmoiset potkuhoust

Valokuva minusta kaatuneella tuolilla nauraa räkättämässä oli paketissa korttina
Valokuva minusta kaatuneella tuolilla nauraa räkättämässä oli paketissa korttina


Kiitollinen äiti

En tiedä, miten kiittää kaikkia, sillä "Oskarilta" ei ainakaan puoleltani läheisiä ja rakkaita tule ympäriltään puuttumaan. Tulevana äitinä on suorastaan liikuttavaa huomata, miten vilpittömän onnellisia ja rakastavia useimmat ihmiset häntä kohtaan jo ovatkaan. Tämä kaikki lisää valtavasti itselleni myös luottamuksen tunnetta ja rauhallista mieltä, sillä apua, tukea, hellyyttä ja rakkautta tuskin tulee puuttumaan. Osaan arvostaa tätä kaikkea niin paljon, sillä asioilla on monesti myös se toinen puoli, joka ei ole valitettavasti jäänyt näinkään onnellisessa tapahtumassa minulta näkemättä ja kokematta. Kiitos ihan tuhannesti kaikille rakkaille!

Lue myös: 

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.