5. syyskuuta 2019

10 ajatusta vielä syntymättömästä pojastani

Minulla on ollut koko raskauden ajan hyvin voimakkaat ja selkeät tuntemukset, jonkinlainen vahva intuitio siitä, minkälainen ja minkä näköinen poika "Oskari" onkaan. Olen nähnyt hänestä kolmesti niin todenmukaisen unen ja hänen liikkeet, sekä reagointinsa kosketuksiini vatsassani on saanut puolestaan voimakkaita ajatuksia aikaan hänen luonteestaan. Minkälaiset ovat nämä mielikuvani ja kuinkakohan nappiin ne lopulta menevätkään. 


Miltä sisälläni kasvava lapsi näyttää? Minkä näköinen ihminen minusta ja lapsen isästä voi tullakaan? Kummalta hän perii mitäkin piirteitä kehoonsa? Saati luonteeseensa? Muistuttaako hän jotain hieman kaukaisempaa sukulaista? Näitä ja monia muita asioita olen miettinyt "Oskarista" koko raskauden ajan. Jo ennen kuin edes tiesin, kumpaa sukupuolta hän on. Ja se vasta jännää olikin, kun vielä sitäkään ei tiennyt. Vaikka olihan minulla ihan alusta asti se äidin vaisto, että poika hän on. Vaikka voihan hän vielä yllättää, ja olla tyttökin. Yhtä rakas ja tervetullut, odotan sinua jo niin kovasti saapuvaksi.

Varhaisultrassa helmikuun alussa 2019. "Oskari" vei sydämeni välittömästi silloin.


On niin koomista, että hän täyttää ääriään myöten koko keskikehoni, nyrkkeilee virtsarakkoon, hikka tuntuu peräsuolessa, pienen pienet pakarat pullistelee vatsan toiselta puolelta toiselle ja jalkapohjat takovat kylkeen, enkä yhtään tiedä, minkä näköinen ihminen siellä mellastaa. Onko hiuksia? Onko ne tummat vai vaaleat? Kuinka paksut? Minkä muotoiset on silmät ja suu? Mitä enemmän näitä mietin, sitä enemmän odotan ensikohtaamistamme. Haluan jo nähdä, minkälainen sinä olet. Minkälaisen ihmisen minun kehoni kasvatti. 

Mielikuvani "Oskarista" on...

Rakenneultrassa saatu todistusaineisto siitä, että poika hän on
Rakenneultrassa huhtikuussa 2019 saatu todistusaineisto siitä, että poika hän on


Ulkonäkö: 
 • Huomattavan vaaleansiniset silmät
 • Pyöreät posket
 • Kolmessa näkemässäni unessa hiukset ovat olleet todella vaaleat, vaikka loogisesti ajateltuna, niiden "pitäisi olla" tummat. Olen ajatellut myös punatukkaisuutta, sillä hänen isällä on voimakasta punapigmenttiä parrassaan. Koska unet ovat olleet niin selkeät ja todenmukaiset, sanon, että hiukset ovat vaaleat. Toisena vaihtoehtona punaiset. Joten todennäköisesti ne ovat tummat. 
 • Suu on enemmän pyöreä, kuin "viivamainen"
 • Iho on selvästi vaalea

Luonne: 
 • Harkitseva ja rauhallinen. Ainakin äitiinsä verrattuna. Isään verrattuna, voisi periä spontaanisuutta äidiltään. 
 • Tarkkaileva, intensiivinen ja tutkiva katseellaan
 • Huomattavan hymyileväinen
 • Sitkeä ja päättäväinen
 • Pitää erityisen paljon läheisyydestä

Tässä pään profiilissa on juuri sitä samaa ulkonäköä, mitä olen nähnyt kolmessa unessani. Muisto rakenneultrasta huhtikuussa 2019
Tässä pään profiilissa on juuri sitä samaa ulkonäköä, mitä olen nähnyt kolmessa unessani. Muisto rakenneultrasta huhtikuussa 2019


On erittäin mielenkiintoista nähdä, miten nappiin tai hutiin nämä vaistoni pojastani menevät. Näihin mielikuviini luonteesta on vaikuttanut mm. se, miten hän on liikkunut ja reagoinut kosketuksiini vatsassani. Mielikuviin ulkonäöstä puolestaan unillani ja erityisesti yhdellä ultrakuvalla on voimakas vaikutus. Oli miten olin, maailman rakkainta minulle kuitenkin. 

<3. Jennyfer

2 kommenttia:

 1. ❤️
  Sinusta ja "Oskarista" tulee niin ihana perhe ❤️
  T. Sanniska/äiti kolmelle

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.