25. kesäkuuta 2020

Hups! Kävi pieni hiusonnettomuus

No mitä nyt muutaman millin siilille voi käydä? Kyllä voi! 

Hups! Hiukset vähän lyheni


Kerran viikossa

Kaikki nämä vuodet, kun olen ollut siili, olen tykännyt pitää sitä 5 mm pituisena. Se on tuntunut just eikä melkein sopivalta mitalta. Hiukseni ovat aina kasvaneet kovaa vauhtia ja näinkin lyhyessä tukassa se kasvu todella tuntuu. Ei tarvitse mennä paljonkaan viikkoa pidempään, kun aamuisin on jo tukka sekaisin. Oikeesti. Sojottaa sivulta miten sattuu. On pörrössä. Viikkorutiineihini kuuluukin sen ajelu, yleensä aina keskiviikkoisin, sillä Noelin torstain vauvauintiin on kiva mennä juuri huolletulla lyhyellä tukalla, ja se kantaa siistinä myös yli viikonlopun menojen ja meininkien. Ei se rähjäiseltä näytä vielä alkuviikostakaan, mutta on selvästi jo ajeltavissa. 

Liian lyhyet?


Poikkeuksia

Poikkeuksellisesti ajelin hiukset tällä viikolla maanantaina, sillä olimme reissussa viime viikon tiistaista sunnuntaihin, ja niin ikään edellisellä viikolla ajelin huiukset reissukuntoon maanantaina. Olisi niillä pärjännyt hyvin keskiviikkoon, mutta jotenkin ne tuntuivat pitkiltä, ja olo oli vähän homssuinen. Raparperipiirakan paistumista odotellessa päätin ajella kuontaloni siistiksi. 

Täähän on hyvä


Viimeistelyä

Ajelin koneella viimeistä kierrosta päässäni, kuten aina, ettei vain mihinkään ole jäänyt töyhtöjä ja tupsuja. Sen kyllä kuulee heti leikkurin terästä, jos se vielä leikaa tai ei leikkaa. Mitään ei kuulunut, joten tastaista on, kunnes... viimeisiä vetoja vedellessä alkoi rahina kuulumaan. Mitä ihmettä? Olin ajellut monta kertaa kyseisestä kohdasta. Miten siellä voi vielä olla pitkiä hiuksia?

Aika kiva


Uudet säädöt

Tarkistus koneeseen. Saamari sentään! Jollain käsittämättömällä tavalla olin onnistunut säätämään kesken käytön pituussäätimen 3 mm alaspäin normaalista, joka tällä kyseisellä laitteella on 6 mm. Kun asteikko menee 1 mm -> 3 mm -> 6 mm ja hiukset ovat tämän mittaiset, niin voin kertoa, että eron todella huomaa. Minulla oli jo niin valtavat 3 mm vedot päässäni, että ei auttanut muu, kuin vetästä koko pää sen mittaiseksi. Vaikka hiukseni eivät koskaan ole ollut 5 mm lyhyemmät, ei edes hirvittänyt, sillä kesä, ja voin aina kulkea lempihattuni päässä. 

Hyvä mitta, oikein hyvä


Hyvä mitta, oikein hyvä

Hattu tosin saa jäädä naulakkoon. Tykkään tästä 3 mm pituisesta siilistä enemmän kuin ikinä mistään muusta mitasta. Kävipä onni onnettomuudessa ja tämä look tuli jäädäkseen. 

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.