13. kesäkuuta 2020

Noelin kesävaatteet - Osa 3: Jumpsuitit

Tykkään ihan älyttömän paljon kaikenlaisista jumpsuiteista ja haalareista niin Noelilla kuin itsellänikin. Ne on niin helppoja, kun ei tarvitse valita sekä ylä- että alaosaa erikseen. Etenkin vauvalle ne on helppo ja vaivaton pukea. Usein myös vaipanvahto hoituu näppärästi niiden kanssa, toisin kuin oma vessassa käynti, joskin siihenkin tottuu. Noelin ensimmäisessä kesävaatepostauksessa kirjoitin, että etsin ja ostin kesävaatteiksi lempivaatteitamme vain katkotuilla hihoilla ja punteilla. Niinpä meille päätyi kaikkiaan kolme jumpsuittia, joista yksi onkin jo esitelty siinä ensimmäisessä postauksessa, jonka löydät täältä


Maastojumpsuit

Koska olen kovin maanpuolustushenkinen äiti ja harrastanut sitä aiemmin vuosikausia vapaaehtoisesti ja muutenkin erähenkinen ihminen, on maastokuviot kovasti mieleeni. Noelilla on sinisävyiset maastokuvioiset collegehousut, jotka harmiksi jäävät pian pieneksi, sekä ne shortsit, jotka esittelin täällä, niin kyllähän joukkoon piti yksi jumpsuittikin ostaa. Mielestäni tuollainen maastokuvioinen vaate pienellä pojalla on ennemminkin söpöä, kuin rajua. Vaate on tosi kiva, helppo ja nopea pukea päälle. Haarassa olevien neppareiden vuoksi vaipan vaihto sujuu ongelmitta. Myös potalle on helppo mennä nostamalla jumppari ylös, sillä olemme pikkuhiljaa alkaneet harjoitella sitäkin puuhaa. Harmaa jumpsuit

Harmaa jumpsuitti puolestaan on ihan super pehmeää puuvillaa. Todella miellyttävä, väljä ja hihaton malli. Jotenkin Noelille sopii tuollainen hihaton vaate ja hän on siinä niin suloinen. Yksityiskohtana napit ja taskut ovat kivat. Vaikka tästä tuli yksi meidän lempiasuistamme, on tässä vaatteessa isoin miinus muihin jumpsuitteihin nähden: haaroissa ei ole neppareita, ja minäkin tajusin sen vasta ensimmäisen vaipan vaihdon yhteydessä. Vaippa pitää siis vaihtaa riisumalla koko vaate yläkautta pois. Ei hyvä. Vaate on kuitenkin sen verran ihana, että tulen todennäköisesti kestämään vaivan mukisematta. 

Kesä on täällä

On aivan ihanaa, että Helsingissä on viimepäivät ollut todella lämmintä, ja me olemme saaneet nämä kaikki ihanat kesävaattemme käyttöön. 9 kk ikäistä vauvaa pystyy helposti viemään ulos lyhythihaisissa ja -punttisissa, kunhan pitää huolen, ettei iho saa liikaa aurinkoa ja huolehtii aurinkorasvasta. Olen silti ottanut Noelille aina mukaan neuletakin tai fleecen. Lisäksi rattaissa on mukana aina vähintäänkin virkkaamani peitto lämmikkeeksi. Etenkin silloin, kun Noel nukahtaa, tai olemme ruokakaupassa, haluan laittaa hänen ylleen lämmintä, sillä palelen lyhythihaisessa kaupassa itsekin.
Seuraavassa Noelin kesävaatepostauksessa esittelen päähineet ja kengät, miksipä en myös paria pitkähihaista, jotka ovat tarkoituksella ostettu vedettäväksi lyhythihaisten kesävaatteiden päälle. 

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.