25. elokuuta 2020

Blogi jää viikon tekniselle tauolle

Hei vaan kaikki rakkaat blogini lukijat <3 Ehkä tässä yhteydessä on syytä paljastaa, että teitä on keskimäärin reilusti päälle 10 000 per kk. Aikamoista. Ehkä tarkkasilmäiset ovatkin jo huomanneet, että en ole enää heinäkuun jälkeen kirjoittanut Kaksplussalla ja blogi on toiminut siitä lähtien instassakin jennyfer_blogi nimellä. 1980 on tippunut nimestä pois. Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Uudet tuulet puhaltaa

Olen irtisanoutunut Kaksplussan Verkostoblogeista ja kuukauden kirjoitellut ns. itsekseni, sillä olen tehnyt sopparin uuden alustan kanssa, josta olen todella fiiliksissä ja innoissani. Henkinen siirtyminen on jo tehty ja teknisestikin hommat käynnistyi tänään. Jotta  kaikki sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, pidän blogista viikon teknisen tauon ja palaan kirjoittamaan 1.9.2020 uudella alustalla samoin vanhoin ja päivitetyin kujein. Jo tässä kohtaa haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette kulkeneet kanssani tätä matkaa, sekä Kaksplussaa ja blogikollegoja, joihin sain tutustua. Olen äärimmäisen harmissani siitä, että blogini kommentointi on ollut jo pitkään rikki niin, etten ole päässyt vastaamaan teille lainkaan. Tämä tulee muuttumaan myös syyskuun alusta lähtien ja toivonkin, että voisin palata teidän kanssa taas yhteyksiin kommenttien välityksellä. Sinulle, joka kysyit sandaaleistani, ne ovat By Pias ja sinulle, joka annoit lisää kirpparivinkkejä Jyväskylän suunnalla, kiitos ihan tuhannesti. Sinä, joka haluat edelleen vastauksia tai kommentteja johonkin, tavoitat minut Instagramista nimellä jennyfer_blogi, joten laita viestiä sieltä. 

Pientä päivitystä ja lepoa

Kuten jo blogin nimestä vinkkasin, 1980 jää pois ja blogi toimii syyskuun alusta lähtien nimellä Jennyfer. Se oli ihan alunperinkin toiveeni blogin nimelle, mutta en saanut rekisteröityä silloin omaa domania sille. Jonkin sortin perferktionistiä halusin blogin nimen ja domainin olevan samanlaiset, joten lisäsin perään syntymävuoteni. Nyt onnekseni domain on vapautunut ja olen rekisteröinyt sen itselleni, jee,  ja niin ikään vapautin blogini nimestä syntymävuoteni. Blogi vetää nyt viikon verran happea ja siirtyy teknisesti toiselle alustalle, mutta jos Noelin ja minun elo kiinnostaa, niin sitähän pääsee seuraamaan instassa päivittäin, joten nappaa seurantaan jennyer_blogi. See ya! 

<3. Jennyfer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.